Ledige stillinger ()

Avdeling Stillingtittel Søknadsfrist
Oslo Medieselger 08.01.2022 Les mer
Oslo Digitale markedsfører 08.01.2022 Les mer

  Åpen søknad

  Våre selskap

  logos

  Medievekst er leverandør til mediebransjen. Med et 100 talls kunder som ELLE, Ledernytt, Lyd&Bilde, Final, Runners World, leverer Medievekst programvare, design og webutvikling til sine kunder. Sentralt i Medivekst er vårt abonnementssystem ScribbeLes merr. Scribber har akkurat blitt lansert på det Svenske markedet og skal de neste årene skaleres og lanseres til flere land. Våre kunder har et økende behov til hjelp i den digitale transformasjonen og Scribber utvikles sammen med et større tjenestetilbud rundt digitale økosystemet. Økt trafikk, økt abonnentmasse, økt digital inntjening med fokus på god UX og CRO. Affinitet vil komplettere det digitale økosystemet til våre kunder og hjelpe de å nå deres mål.

  logos

  Affinitet er et nyoppstartet innholds-sentrisk mediebyrå som jobber med merkevareutvikling og måloppnåelse. I Affinitet vil du jobbe med kunder som Høgevarde, Scribber og Norges Bandyforbund, på caser og oppgaver som spenner fra Strategisk rådgLes merivning, kommunikasjonsstrategi, praktisk markedsføring og mediestrategi. Vi tror ikke på siloer, men sterke synergier mellom marketing disipliner som content, inbound og performance marketing.

  logos

  Mediehuset Publishing er utgiver av magasinene: Padling, Skisport, Sykkelmagasinet, Magasinet Friidrett, Veivalg og Vin & Brennevin. På linje med kundene til Medievekst ønsker vi å styrke vår abobase, trafikk, digital omsetning.Les mer

  Hvordan er det å jobbe for Medievekst?