Digitalisering2015-10-14T04:34:04+00:00

Project Description

Optimaliser leseropplevelsen med en digital løsning som tilpasses alle plattformer. Skreddersy din digitale utgave med eget domene, logo og farger. Med digitalisering av dine utgaver kan du enkelte dele ditt innhold gjennom sosiale medier som Twitter, LinkedIn, og Facebook, gjennom nyhetsbrev eller fra landingssider. Alt uten at leseren behøver å laste ned utgavene.

Dynamisk innhold

Økt lesetiden på utgavene ved å inkludere interaktive elementer som Youtube eller Vimeo. Legg til sosiale dele knapper, Flickr bilder, eller link opp innhold rett til nettsiden eller nettbutikken.

Innlogging

Ønsker du å lukke innholdet ditt kan vi enkelt kreve innlogging. Gjennom en tilpasset API kan du bruke eksisterende abonnentdatabase for å autentisere dine brukere.

Som innlogget bruker kan man lage bokmerker og notater på sidene.

Rapportering

Få en bedre forståelse av leseren gjennom et effektivt statistikkverktøy. Over 30 parametere kan fortelle deg hva som fungerer og hva som bør endres i innholdsstrategien. Se hva som engasjerer gjennom klikk på linker, avspilte videoer, zoom, tid brukt på hver side med mer. Du kan også integrere den med din Google Analytics konto om du ønsker det.

Digital 3.0

Tar du steget fult ut kan du få en løsning skreddersydd for lesebrett og mobil. Samme med deg setter vi opp en rammeverk som passer designet på print utgaven.

Ved bruken av et HTML kodeverk står man fritt til å inkludere YouTube, pop-up, kalender, interaktive knapper og andre elementer som vil være relevant for din utgave.

Rammeverket bruker et bevegelsesmønster som er lett for leseren å forholde seg til. Man navigerer seg mellom sidene ved å swipe mot høyre og venstre. Og så leser man artikkelen ved å bla nedover på siden.

APP

Gjennom en APP har leserne alltid tilgang til sine utgaver. Her finner de enkelt oversikt over arkivet, og kan laste ned utgaver slik at de er tilgjengelig også offline. Gjelder både på Android og iOS.

Project Details

Categories: