Discover America2015-10-14T05:45:43+00:00

Project Description

Discover America er et årlig magasin som blir utgitt på hele fem forskjellige språk. I tillegg til den norske utgaven finnes bladet både på svensk, finsk, dansk og engelsk. Konseptet er å promotere reisemål i USA gjennom spennende fotoreportasjer og tips. I Discover America finner du spennende reisetips om kjente og kjære reisemål som New York, Florida og California, men magasinet tar deg også med på fantasiturer utenfor de oppgåtte turistløypene. Som for eksempel til en fortryllet landsens vei i den urnorske delstaten Nord-Dakota eller til vill vest-byen Deadwood i Sør-Dakota. Discover America finnes både som papirutgave og i digital versjon.

INNHOLD

Hensikten med magasinet Discover America er å promotere reisemål i USA gjennom spennende fotoreportasjer. I Discover America finner du derfor spennende reisetips om kjente og kjære reisemål som New York, Florida og California, men magasinet tar deg også med på fantasiturer utenfor de oppgåtte turistløypene. Som for eksempel til en fortryllet landsens vei i den urnorske delstaten Nord-Dakota eller til vill vest-byen Deadwood i Sør-Dakota.

DIGITALT

Discover America kommer ut både på papir og i digital utgave. Den digitale utgaven er spesielt tilpasset lesebrett. Noe som både optimaliserer brukeropplevelsen og samtidig tilbyr leserne interaktivt innhold gjennom alt fra linker til sosiale medier.

DESIGN

Sammen med Discover America designer og produserer vi et årlig magasin på fem forskjellige språk, norsk, svensk finsk og engelsk. I tillegg til design og produksjon hjelper vi Discover America med oversettelser, vi skriver artikler, finner og produserer bilder.

Project Details

Skills Needed:

Categories:

Project URL:

Se digital utgave