Salg & Kundeservice2020-09-23T12:12:42+00:00

Vi hjelper deg
med salg og kundeservice

Vi håndterer henvendelser, oppfølging av nye og eksisterende abonnenter, betalingsoppfølging, leadgenerering og annonsesalg.

KUNDESERVICE

Ta vare på dine abonnenter

Gjennom effektive arbeidsprosesser får du en kostnadseffektiv måte å jobbe med fornyelser av abonnement. Vi i Medievekst hjelper deg med oppfølgingen av eksisterende abonnenter, samt salg av nye abonnement. Vi håndterer henvendelser, start, stopp, endringer og purringer. Dette inkluderer også utarbeidelse av distribusjonslister og alt annet som hører naturlig til abonnementservice.

Vi har mange års erfaring innen kundeservice, og vet det er viktig med riktig oppfølging av kundene. Vi har også gode rapporteringsverktøy som holder deg oppdatert. Vi hjelper til med responstelefon, salg av abonnement, e-posthevendelser og generelle kundehenvendelser.

SALG

Øk din ROI gjennom målrettet arbeid

Annonsesalg

Vi kan hjelpe deg med annonsesalget, og kommer gjerne med innspill på hvordan du kan gi annonsørene ulike type annonseløsninger.

Med din forståelse av målgruppen, og vår erfaring fra medieverden kan vi sammen komme opp med spennende løsninger på kryss av dine plattformer. Med et designerteam i ryggen kan vi også bistå med produksjon av annonser, utforming av digitale bannere og medieplaner på print og digitalt.

Lead generering

Vi jobber også på ulike prosjekter som setter fokus på lead generering. Trenger du å kvalitetssikre lister, bearbeide salgsmateriell, eller sette opp kampanjer som produserer leads gjennom sosiale medier, så hjelper vi deg med dette.

Med en «lead generering» tilnærming kan vi sørge for at du bruker tid med de riktige kundene, og kan være ute i flest mulig møter. Som øker suksessraten til dine egne selgere.

Digital markedsføring

Bruk dagens digitale plattform til din fordel. Vi hjelper deg å bruke sosiale medier som en effektiv salgskanal. Med målrettet markedsføringskampanjer lager vi landingsider, integrasjon med systemer og optimaliserer for best mulig resultat.

Rådfør deg med oss om hvordan du kan få mest mulig ut av kanaler som Facebook, Google og andre digitale kanaler.

Kan vi hjelpe deg?
La oss ta en prat. Ring oss på 21 62 78 00

SEND OSS EN MAIL